Nyhedsoverblik

VÆLG INTERVAL
07 DEC

Projektfamilie-koncept får undervisningsprisen

Et team fra DTU Byg vinder DTU’s undervisningspris 2017.

06 DEC

Ny generation 3D-print kræver næsten ingen efterbehandling

Forskere fra DTU har sammen med tre danske virksomheder netop bevist, at metal 3D-print kan fremstilles uden stort behov for efterbehandling.

05 DEC

DTU hilser regeringens forskningsstrategi velkommen

Regeringens nye strategi for forskning og innovation stemmer godt overens med DTU’s strategi.

05 DEC

Nyt laboratorium for grønne tagløsninger

Der mangler test og standarder for de populære grønne tage. Det bliver der ændret på med et nyt laboratorium på Ballerup Campus.

Klimatilpasning
05 DEC

Konkurrence: Gæt hvornår satellitten bliver til et stjerneskud

Gæt hvornår satellitten GRACE brænder op i Jordens atmosfære og vind chokolade, besøg på DTU Space og et møde med astronaut Andreas Mogensen.

Satelitter Jordobservation Rumteknologi og instrumenter
05 DEC

DTU først i Danmark med æreskodeks for studerende

Som det første danske universitet overdrager DTU ansvaret for ikke at snyde til de studerende.

Foto: Mikal Schlosser
04 DEC

Søren Pind til uddannelsesdebat på DTU

Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind var på DTU for at debattere kvalitet i uddannelser, almen dannelse på skemaet og teknologi i undervisningen.

04 DEC

Sara Shafiee fra DTU vinder produktionsforskningspris

Sara Shafiee, Postdoc fra DTU Mekanik, har modtaget Alexander Foss MADE Award 2017.

01 DEC

DTU skærper sin arktiske profil med nyt center

DTU styrker sin arktiske profil med et nyt center, Arctic DTU, der skal være omdrejningspunkt for universitets strategiske satsning i Arktis.

Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, se videoer, eller lyt med på vores podcast.

Nyhedsbrev fra DTU

Tilmeld dig DTU's nyhedsbrev, og få udvalgte nyheder tilsendt en til to gange om ugen.

DTU's nyhedsbrev

Kort-link generator

Har du brug for et kort link til en nyhed eller en side på DTU.dk? - Kopier linket ind nedenfor og opret en genvej der er nem at dele.

OBS: Det er kun muligt at benytte DTU's kort-link generator til web-adresser der er en del af dtu.dk domænet.