SRP-øvelser

I DTU's laboratorier og værksteder kan du i forbindelse med dit studieretningsprojekt lave eksperimenter, som du kan bruge i din SRP. På denne side kan du se, hvilke øvelser DTU tilbyder i 2016.

Tilmeldingen til årets øvelser er afsluttet. Hvis du har spørgsmål til SRP-øvelser på DTU er du velkommen til at skrive til srp@dtu.dk.

Skal du skrive studieretningsprojekt (SRP)?

Går du i 3.g og skal du lave studieretningsprojekt? I november og lidt ind i december kan du lave SRP-øvelser, som du kan bruge i din SRP, når vi inviterer dig og andre 3.g-elever indenfor i DTU’s laboratorier og undervisningslokaler. Vores SRP-øvelser lægger op til, at du arbejder med din egen faglige vinkel, og lige præcis det, som du er optaget af i din SRP.

SRP-øvelser 2016

I listen ude til venstre eller på oversigten her kan du se alle DTU's SRP-øvelse sorteret alfabetisk. Nederst på siden her er de samme øvelser sorteret på faneblade efter de gymnasiefag, som vi vurderer, at øvelsernes eksperimentelle side passer bedst til. Øvelserne kan i mange tilfælde kombinere flere fag i forskellige vinkler på stoffet.

Spørgsmål?

Send en mail til srp@dtu.dk.

Andre tilbud på DTU

Har du har valgt et fag eller et emne, som ikke kan matches med SRP-øvelser på listen, eller passer tidspunkterne dig ikke, er der også andre muligheder for, at du kan komme i laboratoriet på DTU og lave en SRP-øvelse. Det kræver dog, at du selv finder frem til og tager kontakt til det faglige miljø, der beskæftiger sig med det, du er interesseret i. Du kan starte med at lave en søgning på DTU´s hjemmeside - se søgefeltet i øverste højre. I vejledningen her, kan du få gode råd til hvad du skal gøre når du tager kontakt til en af DTU's forskere.